AUXYM

Az AUXYM növényi eredetű biostimuláns lombtrágya. Az AUXYM-ot olyan természetes növényi kivonatokból állították össze, amely a növények élettani fejlődését hatékony módon képes segíteni.

Gyorsan felszívódó, anyagcserét optimalizáló készítmény, mely a vegetatív (szár, lomb) és generatív (virág, termés) részek sejtosztódását segíti. Ezáltal növeli a gyümölcsök cukortartalmát és érzékszervi minőségét.
A tudomány mai állása szerint az AUXYM a leghatékonyabban működő, termésmennyiséget és minőséget ideálisan befolyásoló készítmény. Az AUXYM növénykondicionáló lombtrágya gazdag auxinokban, cytokininekben és giberellinekben. Az AUXYM fokozza az anyagcserét és a sejtek osztódását, elősegíti a sejtek méretének növekedését, és még kedvezőtlen éghajlati viszonyok mellett is növeli a növények betegségekkel szembeni természetes ellenálló képességét, elősegíti a növény immunreakcióinak beindítását. Garantálja a folyamatos és optimális anyagcsere működését, elősegíti, hogy a növény mindig intenzíven fejlődjön.
HASZNÁLATI javaslat: A kijuttatás ajánlott dózisa a növényfaj, a fenofázis és az alkalmazás módja szerint változik, de általában 100 l vízhez 100 ml AUXYM-ot kell hozzáadni és a lombfelületre egyenletesen kijuttatni. Az AUXYM jól keverhető a leggyakrabban használt növényvédő szerekkel és lombtrágyákkal.
Összetétel:
Bór, vízoldható (B) 0,4%
Réz, vízoldható (Cu) 0,2%
Cink, vízoldható (Zn)0,4%
Mangán, vízoldható (Mn)0,6%
Vas, vízoldható (Fe)0,6%